Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Kayseri Valisi Kamçı:- "Vatan hainliğine karşı tek yumruğuz. Askerimiz, savcımız, polisimiz, MİT'imiz burada. Hepimiz tek yumruğuz"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "Vatan hainliğine karşı tek yumruğuz. Askerimiz, savcımız, polisimiz, MİT'imiz burada. Hepimiz tek yumruğuz." dedi.

Kamçı, İl Emniyet Müdürlüğü önünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Kayseri'de iktidarıyla, muhalefetiyle herkesin bir olduğunu vurguladı. Kayserililere teşekkür eden Kamçı, "Kayserili, bu. Bunun, herhangi bir iktidar veya muhalefet partisiyle alakası yok. Bu vatan hainliğidir. Vatan hainliğine karşı tek yumruğuz. Askerimiz, savcımız, polisimiz, MİT'imiz burada. İşte memleketimiz bu. Demokrasi güzel bir yönetim. Askerimizle polisimizle savcımızla, hakimimizle hepimiz tek yüreğiz. Hepimiz sizlerle beraberiz" diye konuştu.

Vali Kamçı, "Bu alakanıza, memleket severliğinize teşekkür ediyoruz. Kayseri'nin sesini duyurdunuz, hepinize minnettarım. Bu memleket hepimizin, başka bir memleketimiz yok, gidecek hiçbir yerimiz yok. Biz Türk milleti olarak birlik ve bütünlük içinde olmalıyız. Gideceğimiz başka hiçbir yer yok. Biz Kayseri'de bunu gösterdik." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Vali Kamçı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bürüngüz Camisi'nde binlerce vatandaşla sabah namazında saf tuttu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :