Türkiye birincisi yine Özel Başak'tan

Türkiye birincisi yine Özel Başak'tan

Özel Başak Koleji İlkokul 3-A sınıfı öğrencilerinden Elif Berra İzi yapılan Okulistik deneme sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Bu güzel başarıyı duyduğu mutluluğu arkadaşları ve bu başarının mimarı öğretmeni Gülten Akbayrak’la paylaştı. Elde edilen başarıdan ve Türkiye genelinde 3-A sınıfının durum grafiğinden oldukça memnun olduğunu anlatan

 Akbayrak; “ Öğrencilerimi verdiğim ödevleri gününde yapmaları, dersi anlatırken beni dikkatle dinlemeleri ve düzenli ders çalışmaları noktasında motive ediyorum. Anlaşılamayan konuları birebir etütle destekleyerek öğrencinin o konuya iyice hâkim olmasını sağlıyorum. Kitap okumayı zevkli hale getirmek için sınıf içi etkinlikler düzenliyorum. Okulumuz da her ay düzenli olarak yapılan deneme sınavları ile de 3-A sınıfı olarak il ve Türkiye genelinde seviye kontrollerini yaparak durum değerlendirmesi yapıyorum “ dedi.

     Kazanılan başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkokul-Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar ise okullarında öğretmenlerinin, tüm öğrenci başarılarını birebir takip ettiklerini ve  çalışmaların idarece verimli bir şekilde  titizlikle uygulanmasının ekip olarak takipçisi olduklarını hatırlattı ve sözlerine devam etti. “Bize bu gururu yaşatan öğrencimizİ ve Hocamız sayın Gülten Akbayrak’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Diğer öğrencilerimizin de sınav da göstermiş oldukları başarıdan dolayı , onları da tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki sınavlarda da başarılarımıza yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. “ dedi.