"Türkiye, Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay alıyor"

"Türkiye, Arap ve Körfez yatırımlarından büyük pay alıyor"

QT Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Al Meer:- "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor"- "Türkiye'nin potansiyeline güveniyoruz. Bu yıl Türkiye'ye 20-3

İSTANBUL (AA) - GÖKHAN YILDIZ - Yatırımcısı Katarlı olan Türk şirketi QT Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abdullatif Al Meer, Arap ve Körfez yatırımcılarının Türkiye'ye yatırım yapmayı sevdiğini ifade ederek, "Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor." dedi.

Abdullatif Al Meer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul merkezli bir holding olduklarını, emlak, finans, lojistik ve gıda alanlarında faaliyet gösterdiklerini anlattı.

Türkiye'nin potansiyeline güvendiklerini ifade eden Al Meer, bu yıl Türkiye'ye 20-30 milyon dolardan fazla yatırım yapacaklarını, gelecekte bu yatırımlarının hacminin çok daha büyük olacağını bildirdi.


- "Arap yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor"


Abdullatif Al Meer, Arap yatırımcıların Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi.

Kişi ya da kurumların yatırım kararı alırken sadece bir ülkeye yatırım yapmadığını belirten Al Meer, "Arap ve Körfez yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmayı seviyor. Türkiye, Arap ve Körfez yatırımları pastasından büyük pay alıyor." dedi.

Al Meer, yatırım kararlarının uzun vadeli ve stratejik olduğuna da işaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı