Turkish Airlines World Golf Cup

Turkish Airlines World Golf Cup

Yurtdışından gelen davetlilere İstanbul Boğazı'na karşı golf vuruşu yaptırıldı

İSTANBUL (AA) - Turkish Airlines World Golf Cup'ın, İstanbul ayağı kapsamında yurtdışından gelen gazeteciler Suada’da düzenlenen özel bir etkinlikte ağırlandı.
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, davetlilere İstanbul Boğazı’na karşı golf vuruşu yaptırılarak, sıra dışı bir mizansenin oluşturulduğu etkinlikte, birinci gelen basın mensubuna tüm destinasyonlarda kullanabileceği 2 kişilik gidiş-dönüş Business Class uçak bileti hediye edildi.
Ödül takdiminin ardından tüm katılımcılar, Boğaziçi'nin eşsiz atmosferindeki kokteylde THY tarafından ağırlandı.

Turnuvanın İstanbul etabı, dünyanın 100 noktasında hayata geçirilen turnuvanın sadece bir ayağını oluşturuyor. Geçen 4 senede rutin düzenlenen, kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri olarak addedilen Turkish Airlines World Golf Cup, THY'nin Premium Segmentte yer alan yolcu profiline doğrudan hitap etmek amacıyla her yıl hayata geçiriliyor.

- 100 destinasyonda düzenleniyor

İlk olarak 2013 yılında 12 eleme müsabakasıyla gerçekleştirilen golf turnuvası, 2014’te 35 ülke 50 destinasyon, 2015’te 47 ülke 70 destinasyonda yapılarak, bugüne dek toplamda 5 bin golfçüyü ağırladı. Bu yıl ise 100 destinasyonda düzenlenen turnuvanın 95. noktası İstanbul ayağı, Kemer Country Golf Kulübü’nde yapılıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :