Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesi

Türkeş'in bakanlık teklifini kabul etmesi

MHP Sivas Miletvekili Dağgez: "Tuğrul Türkeş'in MHP'den ayrılmasının bizlere getireceği bir eksi yoktur"

SİVAS (AA) - MHP Sivas Milletvekili Celal Dağğez, MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçici Bakanlar Kurulu üyeliği için yaptığı teklifi kabul etmesine ilişkin, "Tuğrul Türkeş'in MHP'den ayrılmasının bizlere getireceği bir eksi yoktur" dedi. 

Suşehri ilçesinde partililerle bir araya gelen Dağgez, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağgez, Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçici Bakanlar Kurulu üyeliği için yaptığı teklifi kabul etmesiyle ilgili soru üzerine, MHP üzerine oyun kurulduğunu savundu.

MHP'nin zayıf gösterilmeye çalışıldığını öne süren Dağgez, "Tuğrul Türkeş'in MHP'den ayrılmasının bizlere getireceği bir eksi yoktur. Tuğrul Türkeş sadece Türkeş soy ismine ihanet etmiştir. Türkeş soy ismine yakışmamıştır" diye konuştu.

MHP'nin duruşunu bozan bir siyasi parti olmadığını belirten Dağgez, erken seçim nedeniyle milletvekilliğinin kısa süreceğinin sorulması üzerine de "Sadece ben değilim. Bu nasip kısmet işidir, önemli olan milletvekili olmak değildir, 2 ay öncesine kadar milletvekili değildim. Bana Cenabı Allah genç yaşta çok güzel görevler nasip etti ama bizler Türkiye'yi böldürmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Dağgez'in programına MHP İl Başkanı Ragıp Özkan da katıldı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı