Turkcell uygulamaları ilk 100'e girdi

Turkcell uygulamaları ilk 100'e girdi

Turkcell'in 7 uygulaması, uygulama marketlerde en çok indirilen ilk 100'ün içinde yer aldı- Şirket böylece ilk 100 listesinde en fazla uygulaması olan şirket olmayı başardı

İSTANBUL (AA) - Turkcell, uygulama marketlerinde 7 uygulama ile ilk 100'ün içinde yer aldı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, mobil uygulamalarıyla uygulama marketlerin en popülerleri listesine girdi, AppStore ve Google Play'den son iki yılda 53 milyondan fazla Turkcell uygulaması indirildi.

Turkcell Hesabım, Dergilik, fizy, TV+, BiP, Lifebox ve Upcall uygulamaları en çok indirilen ilk 100 uygulama içinde yer alırken, Turkcell, ilk 100 listesinde en fazla uygulaması olan şirket olmayı başardı.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, 24 Mayıs 2017 itibarıyla, hem AppStore hem de Google Play uygulama marketlerinde Türkiye'den "En Çok İndirilen İlk 100 Uygulama" arasında Turkcel'’in 7 uygulaması yer aldı.

"En Çok İndirilen İlk 100 Uygulama" arasında, Turkcell'in her gün ortalama 10 milyona yakın işlemin yapıldığı Turkcell Hesabım, 130'dan fazla televizyon kanalının bulunduğu TV+, aylık 140 milyondan fazla şarkının dinlendiği fizy, yeni nesil mesajlaşma programı BiP, rehberinizde kayıtlı olmayan numaralar tarafından aradığınızda kimin aradığını gösteren UpCall, 800 milyondan fazla dijital içeriğin yedeklendiği lifebox ve 300'den fazla yayını içeren dijital dergi uygulaması Dergilik bulunuyor.

Her 1 dakikada ortalama 100 Turkcell uygulamasının indirildiği uygulama marketlerinden son iki yılda indirilen Turkcell uygulamalarının sayısı ise 53 milyonu aşarken, Turkcell uygulamalarının günlük kullanılma süresi de artarak kullanıcı başına günlük 2 saati geçti. Turkcell'in ürün ve servislerinin ortalama kullanım sürelerine bakıldığında ise en çok TV+, fizy ve BiP'in kullanıldığı açıklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :