Turkcell, fizy'nin geri dönüşünü 3 konserle kutlayacak

Turkcell, fizy'nin geri dönüşünü 3 konserle kutlayacak

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in 4,5G teknolojisini arkasına alan müzik platformu fizy, yeni özellikleriyle müzik piyasasına geri döndü. Turkcell, fizy'nin geri...

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in 4,5G teknolojisini arkasına alan müzik platformu fizy, yeni özellikleriyle müzik piyasasına geri döndü. Turkcell, fizy'nin geri dönüşünü Murat Boz, Model ve Mustafa Sandal'ın sahne alacağı konserlerle kutluyor.

Turkcell açıklamasına göre, sade ve kullanıcı dostu ara yüzüyle kısa sürede Türkiye'nin en popüler müzik platformlarından biri haline gelen fizy, yeni video özelliği ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Turkcell, fizy'nin geri dönüş kutlamaları kapsamında 29 Mayıs Pazar günü saat 21.00'da İstanbul Maslak Arena'da Murat Boz, Ankara Jolly Joker'de Model ve İzmir Bornova Event Hall'da Mustafa Sandal'ın sahne alacağı eş zamanlı konserlere imza atacak.

Aynı anda 3 şehirde gerçekleşecek konserler, hiçbir ücret ödemeden tüm Türkiye'ninden fizy ile canlı takip edilebilecek. Konserler, fizy mobil uygulaması veya "trcll.im/fizykonserleri" internet adresi üzerinden yayınlanacak ve tüm operatör kullanıcılarına açık olacak. Ayrıca, Turkcell'liler konseri izlerken mobil internet paketlerinden harcamayacak.


-360 derece konser videoları çekilecek


Konserler başlamadan önce DJ'ler fizy üzerinden müzik ziyafeti yaşatırken, yine konser öncesi davetliler #kalbinidinle etiketiyle fotoğraf etkinliğine katılarak Greenbox'ta fotoğraf çektirebilecek. 360 derece kayıt sistemi ile kaydedilecek olan konserler VR teknolojisi ile 6 ay boyunca fizy üzerinden izlenebilecek. Baştan sona tüm konserlerin kayıtları, konser öncesi görüntüleri ise fizy'nin özel içerikleri arasında 1 yıl boyunca yer alacak.

Her ay yeni bir özelliğiyle kullanıcılarını buluşturarak mükemmel bir müzik deneyimi sunmayı amaçlayan fizy, video özelliği sayesinde kullanıcılara artık sevdikleri şarkıların videolarını izleme imkanı sunuyor. Üstelik videolar, çevrim dışı özelliği sayesinde internet bağlantısı yokken de izlenebiliyor.

Kullanıcılar fizy'de kendi ruh hallerine göre müzik, zevklerine uygun öneri, akıllı arama yeteneği, sanatçı sayfaları, şarkı ve video karışık çalma listesi yaratabilme özelliklerini bir arada bulabiliyor. Kilitli ekranda ya da arka planda iken video oynatabilme özelliği de sunan fizy, son dinlenen şarkılar ve videoları listeliyor. Sade ve kullanıcı dostu ara yüzüyle kolay kullanım sağlayan müzik platformu, bu özelliğini koruyarak çalıştığı yeni ara yüz tasarımını yakında sunmayı hedefliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :