Turkcell finans sektörünün tercihi

Turkcell finans sektörünün tercihi

Turkcell Superonline, veri merkezi çözümleriyle her sektörden kurum ve kuruluşların veri depolama, yedekleme, afet yönetimi ve benzeri ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Bu kapsamda Albaraka Türk Katılım Bankası, Turkcell Superonline müşterileri arasına katıldı. Kuruluş, olağanüstü durum merkezi yedekleme projesi çerçevesinde tüm verilerini Turkcell Superonline’a emanet etti. Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, kaliteli ve hızlı internet altyapısıyla veri merkezi hizmetleri sunduğu müşterilerine finans sektöründen önemli bir oyuncuyu daha ekledi. Albaraka Türk Katılım Bankası, veri merkezi altyapısı için Turkcell Superonline’ı tercih etti.

 “Hedeflerimizi gerçekleştirmede güvenilir bir yol arkadaşı edindik”

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Tuğlu ise, “Albaraka Türk olarak, bilgi teknolojileri altyapımıza önemli yatırımlar yapmaktayız ve büyük bir dönüşüm projesini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bu yeni dönemde, her anlamda yenilikçi hizmetlerimizi, kesintisiz ve yüksek kalitede sunabilmek için ciddi güç sarf ediyoruz. Turkcell Superonline ile yapmış olduğumuz anlaşmayla bu hedeflerimizi gerçekleştirmede güvenilir bir yol arkadaşı edindiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.