Turkcell, Bedensel Engelli Yelken Federasyonu'nun ana sponsoru oldu

Turkcell, Bedensel Engelli Yelken Federasyonu'nun ana sponsoru oldu

Turkcell, Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu'na ana sponsor oldu

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu'na ana sponsor oldu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirket, spor iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Yüzme Federasyonu, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Yelken Federasyonu ve Türkiye Görme Engelliler Federasyonu'nun ana sponsoru olan Turkcell, 2000 yılında kurulan Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu'nun da ana sponsoru oldu.

Turkcell'in sponsorluğundaki Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu, ikinci uluslararası mücadelesinde ilk önemli başarısına da imza attı.

Türkiye'yi organizasyonda tek başına temsil eden Miray Ulaş, Polonya'da düzenlenen EUROSAF Bedensel Engelli Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa dördüncüsü olmayı başardı.

Turkcell'in Türk sporuna desteği 2002 yılında Milli Futbol Takımımıza olan iş birliği ile başladı. Bu süreç içerisinde Anadolu kulüplerine forma sponsorluğu, Süper Lig'e isim sponsorluğu yapan Turkcell, Süper Kupa'nın da geçen yıldan beri isim sponsoru konumunda bulunuyor.

A Milli Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarımıza destek veren Turkcell, 2009'dan bu yana Görme Engelliler Federasyonu'nun ana sponsoru, Görme Engelliler Futbol Ligi "Sesi Görenler"in de isim sponsorluğunu yürütüyor.

Ayrıca Atletizm, Yüzme ve Yelken Federasyonlarına destek veren Turkcell dünyanın en önemli tematik maratonlarından biri olan Gelibolu Maratonu'nun da isim sponsoru oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :