Türk Yıldızları Doğanhisar’da

Türk Yıldızları Doğanhisar’da

Pazar günü Doğanhisar semalarında Türk Yıldızları ilçe halkına unutulmaz bir bahar havasında görsel şölen keyfi yaşattı. Gölcük mesire alanında vatandaşlar yaşlısıyla genciyle kadınıyla çocuğuyla piknik havasında hem Türk yıldızlarını izlediler.

Ellerinde telefon kameraları açık vaziyette gökyüzüne baktılar, uçuşlardan bir saat önce ve bir saat sonra da dron kamera ile de çekimler yapıldı. Gökyüzünde dans şovu yapan jetler renkli, gurur verici görüntüleriyle bulutlar eşliğinde halkın sevgisini kazanarak bir kalp çizimiyle veda edip ‘Hoşçakalın’ dediler.

VATANDAŞLAR YEŞİLLE BULUŞTU

Mesire alanı bir şenlik havasında adeta panayıra döndü.  Yöresel kıyafetlerle Gölle, saç böreği, süt ürünleri, yoğurt, ayran, ve diğer içecekler, yöresel giysiler, tarım aletleri, oyuncaklarla göz doldurdu.

Türk Yıldızları gösterisine, Doğanhisar'da yaşayanların yanısıra, çevre ilçelerden de yoğun bir ilgi oluştu. Doğanhisar merkezi başta olmak üzere Kemer, Ayaslar, Fırınlı, Deşdiğin vs. diğer Mahalleleri de ürünlerini sergilediler. Çevre ilçelerden Beyşehir, Akşehir, Ilgın'dan ve Konya'dan gelen köylüler de sıla hasreti giderdi.

KEYDER BAŞKANI DEMİR MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Alanın en ilgi çekeni gökte Türk Yıldızları Jetleri olurken kıl çadır kuran Kemer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEYDER) Başkanı Mustafa Demir ve Yönetimi misafirleri ağırladı. KEYDER çadırını ziyaret eden  Kaymakam Armağan Turan, Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, Doğanhisar Mal Müdürü Enver Kahraman,Türk Yıldızları Komutanları, Kemer Mahalle Muhtarı Sayın Vahit Bayram, Bölgenin mahalle muhtarları ve eski dönem muhtarları, Bürokratlar,

Vatandaşlar, çadırda KEYDER Dernek Başkanı Mustafa Demir ve yönetimi ile hasbihal ettiler.

Aynı zamanda mehteran takımı, yöresel sanatçı ekibi de seslendirme yaparak dikkat çekti.

turk-yildizlari-doganhisar’da--(9).jpeg

KEYDER Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, “Doğanhisar Kaymakamı Armağan Turan, Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, 3. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel, Türk Yıldızları Pilotları ve takımı Mahalle Muhtarları ve KEYDER Başkanı Mustafa Demir ve Yönetimi olmak üzere, bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Salim Kuzu-Memleket

ayaslar-(2).jpeg

 

turk-yildizlari-doganhisar’da--(11).jpeg

ayaslar-(1).jpeg

 

Etiketler :