Türk Telekom’dan Retro Telefon ile Ayda 500 Dakika

Türk Telekom’dan Retro Telefon ile Ayda 500 Dakika

Türk Telekom, özgün tasarımlı retro telefonla müşterilerine nostalji keyfi yaşatıyor. Retro telefon kampanyasına katılanlar, altı ay boyunca her yöne 500 dakika bedava konuşuyor

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine sürpriz hizmetler sunmaya devam ediyor. Türk Telekom dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefon kampanyasıyla günümüz teknolojisini nostaljiyle buluşturuyor.

1960’lı yılların çevirmeli telefonlarını andıran nostaljik telefon Sixty Retro Dect, avantajlı bir kampanya ile Türk Telekom müşterilerininin beğenisine sunuluyor. Kampanya ile Türk Telekom’da 24 ay kalma sözü veren müşterilerimiz ayda sadece 9,90 TL’ye hem Retro telefonlara sahip oluyor; hem de altı ay boyunca isterlerse yurtiçi GSM isterlerse şehir içi ve şehirlerarası görüşebilecekleri aylık 500 dakika hediye kazanıyor.

28 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek, stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için 24 ay boyunca Türk Telekom müşterisi olarak kalmaya söz vermek yeterli. Başvurular yurt çapındaki Türk Telekom ofis ve bayilerinden yapılabiliyor.