Türk Telekom heyetinden Başkan Çelik'e ziyaret

Türk Telekom heyetinden Başkan Çelik'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan ve Bölge Müdürü Muhammed Katmer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa...

KAYSERİ (AA) - Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan ve Bölge Müdürü Muhammed Katmer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Katmer, burada yaptığı konuşmada, kente daha iyi hizmet vermek için işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

Teknolojinin hayatın her alanına girdiğini ifade eden Başkan Çelik de son 20 yıldır teknolojiyi kullanma anlamında Kayseri'nin büyük şehirler içinde en önde gittiğini belirtti.

İlk scada sistemi, ilk kontrol sistemi, ilk bilet otomasyonu gibi teknoloji ile ilgili kamu idaresince ne yapılması gerekiyorsa Kayseri'de yapıldığını vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da bir tık üzerine çıkarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kayseri'yi akıllı şehir yapma anlamında önemli projelerimiz geliyor. Teknolojiyle ilgili hizmet veren alt yapı kuruluşlarıyla çalışırız. Yeter ki yaptığımız işler vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidersin ve bizi batı normlarında rekabet edebilir bir şehir yapsın. Önümüzdeki günlerde çok önemli projeleri birbiri ardına açıklayacağız. Akıllı şehir deyince her şey otomatikleşsin istemiyoruz. İnsanı tamamen sanallaştıracak, mekanikleştirecek bir şehir düşünmüyoruz."

Boysan da Kayseri'nin yıllardır teknolojik işlere öncülük ettiğini dile getirerek, "Sizlerin bu işlerin yıllardır içinde olduğunuzu ve şimdi liderliğinizde bir adım önde gideceğini biliyoruz. Bizler de katkıda bulunmak istiyoruz. Akıllı şehir konusunda oldukça mesafe katettik. Sizin çizdiğiniz vizyona uygun olarak şekillenmek isteriz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :