Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Kulu ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Törende, İlçe Emniyet Müdürü Nasuh Talu...

 - Kulu ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende, İlçe Emniyet Müdürü Nasuh Talu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törene Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Turan, hakimler Ali Sami Çetin ve Seda Çıracı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Erkaraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

- Yalıhüyük

Yalıhüyük ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına, İlçe Emniyet Amiri Dursun Ali Özer tarafından çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Yakup Güven ve ilçe protokolü, gün dolayısıyla törenin ardından emniyet amirliğini ziyaret etti.

Güven, ziyarette yaptığı konuşmada, polis ve jandarma ekiplerinin günün her saatinde her iklim şartlarında görev yaptığını belirterek, "Polis teşkilatımızın 173. kuruluş yılını kutlar, şehit polislerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Etkinliklere Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Seyfeddin Pişkin’in yanı sıra daire amirleri de katıldı.

- Halkapınar

Halkapınar ilçesinde Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Gün dolayısıyla Hükumet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Halkapınar İlçe Emniyet Amir Vekili İlker Zorlu tarafından Atatürk Büstü'ne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İlçe Jandarma Komutanı Atılgan Dallı ile kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :