Türk Harb-İş Sendikası'ndan BBP'ye ziyaret

Türk Harb-İş Sendikası'ndan BBP'ye ziyaret

BBP Genel Başkanı Destici:"Biz işçimizin yanındayız. Özellikle milli ve yerli olan, Türkiye'nin birliğinden beraberliğine her anlamda katkı sağlamaya çalışan ve canını ortaya koyan Türk Harb-İş Sendikası'nın yönetim kadrosunun ve işçi kardeşlerimin önemin

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Biz işçimizin yanındayız. Özellikle milli ve yerli olan, Türkiye'nin birliğinden beraberliğine her anlamda katkı sağlamaya çalışan ve canını ortaya koyan Türk Harb-İş Sendikası'nın yönetim kadrosunun ve işçi kardeşlerimin öneminin farkındayız." dedi.

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal ile Genel Başkan Yardımcısı Yüksel İlbeyli, Destici'yi BBP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Destici, sendikanın yerli ve milli savunma sanayinin gelişmesinde büyük emeği ve katkısı olduğunu belirterek, sendika yetkililerine teşekkür etti.

Terörle mücadelede lojistik çalışmaların önemine değinen Destici, şöyle devam etti:

"Terörle mücadelenin bir de lojistik kısmı var. İşte burada da Türk Harb-İş Sendikası üyesi işçi kardeşlerimiz, yerli ve milli savunma sanayimizin en üst noktalara çıkması için büyük gayret gösteriyorlar. Türkiyemizin hem hudut güvenliğinin sağlanmasına hem de terörle mücadeleye büyük katkı yapıyorlar. Biz işçimizin yanındayız. Özellikle milli ve yerli olan, Türkiye'nin birliğinden beraberliğine her anlamda katkı sağlamaya çalışan ve canını ortaya koyan Türk Harb-İş Sendikasının yönetim kadrosu ile işçi kardeşlerimin öneminin farkındayız."

- "İşçilerimizin her biri savunma öğretmeni"

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal ise BBP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda genel başkanlığa yeniden seçilen Destici'yi tebrik etti.

Milli Savunma Bakanlığına ve İçişleri Bakanlığına bağlı iş yeri ve fabrikalarda 19 bin 453 işçinin çalıştığına dikkati çeken Bozal, "Bunların her biri savunma ile ilgili bir öğretmen. Güneydoğu'da, Suriye ve Irak sınırına yakın yerlerde üslerimiz var. Burada bizim iş arkadaşlarımız var. Orada harekatı destekleyen, tarlada tankın motorunu indirip tekrar takan, ses hızıyla giden uçaklar yere indiğinde bakımlarını yapanlar sendikamıza üye işçilerimiz..." diye konuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :