Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Necipoğlu'na Fransız nişanı verildi

Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Necipoğlu'na Fransız nişanı verildi

İSTANBUL (AA) - Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Zeynep Necipoğlu'na "Officier dans l’Ordre National du Merite" liyakat nişanı verildi.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Zeynep Necipoğlu'na "Officier dans  l’Ordre National du Merite" liyakat nişanı verildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Necipoğlu, İstanbul Fransız Sarayı’nda düzenlenen törenle, "Officier dans  l’Ordre National du Merite" nişanı ile ödüllendirildi.

"Officier dans  l’Ordre National du Merite" nişanı her iki ülkeye hizmet etmiş, iş dünyasının temsilcilerine layık görülüyor. 1963 yılında General de Gaulle tarafından verilmeye başlanan "Officier dans  l’Ordre National du Merite", en seçkin Fransız nişanlarından biri olarak biliniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zeynep Necipoğlu, şunları ifade etti:

"129 yıldır varlık gösteren bir dernekte iki buçuk sene başkanlık görevi yaptığım için çok mutluyum. Bu süre boyunca Türkiye ve Fransa’nın çıkarları için çalıştım, her iki ülke için de doğru ve sürdürülebilir adımlar attım. Bana layık gördükleri için herkese çok teşekkür ederim. Bu onurun bir ömür değil, nesiller boyu taşınacağından eminim." ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı