Türk Eximbank'tan Berne Union toplantısına üst düzey katılım

Türk Eximbank'tan Berne Union toplantısına üst düzey katılım

Türk Eximbank, Berne Union tarafından 18-22 Mart'ta Kenya'da düzenlenen ve 73 ülkeden 85 ihracat destek kuruluşunu bir araya getiren Bahar Toplantısı'na üst düzey katılım gerçekleştirdi- Toplantı kapsamında Türk Eximbank Genel Müdürü Yıldırım, yeni iş bir

İSTANBUL (AA) - Türk Eximbank, Kenya'da düzenlenen ve 73 ülkeden 85 ihracat destek kuruluşunu bir araya getiren Berne Union'ın Bahar Toplantısı'na üst düzey katılım gerçekleştirdi.

Türk Eximbank tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya ticaretinin yüzde 90'ını gerçekleştiren 73 ülkeden 85 ihracat destek kuruluşunu bir araya getiren Berne Union'ın Bahar Toplantısı 18-22 Mart'ta Kenya'nın Kilifi şehrinde gerçekleştirildi.

Dünya Eximbanklar Birliği olarak da bilinen Berne Union tarafından düzenlenen toplantıya, Türk Eximbank da üst düzey katılımda bulundu.

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, toplantı kapsamında düzenlenen ve ihracat kredisi alanında dünyadaki yeni eğilimlerin tartışıldığı panellere iştirak etti.

Yıldırım ayrıca, sektörün önde gelen diğer kuruluşları ile Türk Eximbank arasındaki mevcut iş birliğini geliştirmek ve yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere temaslarda bulundu.

Açıklamada ayrıca, Türk Eximbank'ın dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeyi, her fırsatta mevcut iş birliği ağını geliştirerek ülke ihracatına daha kapsayıcı ve çeşitli ürün yelpazesiyle hizmet etmek için çalışmalar yürütmeyi sürdüreceği vurgulandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :