Türk Eğitim-Sen'de istişare toplantısı

Türk Eğitim-Sen'de istişare toplantısı

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı İl, İlçe ve İşyeri temsilcileri istişare toplantısı hafta sonu yapıldı. Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube istişare toplantısında gündemde olan sendika sorunları, Sendika Başkanı Tanfer Ata tarafından değerlendirildi.

Anemon Otelde gerçekleşen toplantı İstiklal Marşı ile başladı. Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ata, istişare toplantısında Merkez, İlçe ve İşyeri temsilcileriyle birlikte 2020 yılının ilk istişare toplantısında sendika sorunlarını, sözleşmeli öğretmen ve ülke gündemindeki konuları masaya yatırdı.

Konya’da toplamda 2 bin 531 öğretmen ile beraber çalıştıklarını vurgulayan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, bu sayının daha da artması gerektiğini ve temsilcilerin korkmadan ve çekinmeden öğretmenleri n sendika üyelik konusunda bilgilendirilmesini istedi.

Ata, kısa süre içerisinde gerçekleşecek olan projede ise sloganları "Sözleşmeli Köleliğe Son" olarak belirlendiği ve bu projenin en kısa zamanda işleyeceğini söyledi. Edinilen bilgilere göre son atamalarda Konya’ya 2100 sözleşmeli öğretmen atanmıştır.

Toplantı sonunda Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığına bağlı İlçe ve işyeri temsilcilerinin sorularını tek tek cevaplayan Başkan Tanfer Ata, bugüne kadar sendika olarak üyelerinin her zaman yanlarında oldukları ve bundan sonra da dik duruşlarının devam edeceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı 2020 yılı Konya genişletilmiş istişare toplantısı birlikte yenilen öğle yemeğiyle son buldu.

tes1-foto-5.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :