Türk Bayrağı için savaştılar, kazandılar

Türk Bayrağı için savaştılar, kazandılar

Konya Selçuklu Kartalları oyuncuları Yasin Akgül, Mustafa Kaplan ve Ahmet Ünal’ın da yer aldığı Türkiye Ragbi Milli Takımı, Andorra’yı 36-12 mağlup ederek üst lige yükseldi.

 

Konya Selçuklu Kartalları Ragbi takımından Yasin Akgül, Mustafa Kaplan ve Ahmet Ünal’ın da yer aldığı Türkiye Ragbi Milli Takımı, Avrupa Ragbi Uluslar arası Şampiyonası 15’li Ragbi Erkekler Konferans grup maçında Kızılcahamam’da Andorra’yı konuk etti.  Kızılcahamam İlçe Stadı'nda oynanan mücadele kıran kıran geçti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen Türkiye Ragbi Milli Takımı, taraftarların da desteğiyle sahadan 36-12'lik üstünlükle ayrıldı.

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Türkiye Ragbi Milli Takımı mücadele öncesi  Suriye’nin kuzeyini terörden arındırmak için yapılan Barış Pınar Harekatına destek verdi. Ay-yıldızlılar karşılaşmaya, “Barış Pınarı Harekatında Kahaman Ordumuzun yanındayız” yazılı pankartla çıktı.

ÜST LİGE YÜKSELDİ

Karşılaşma sonrası Türkiye Ragbi Milli Takımı büyük sevinç yaşayarak, bir üst lige yükseldi. Ankara Kızılcahamam’da oynanan Türkiye Ragbi Milli Takım maçına Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar. Ragbi Fedarasyon Başkanı Murat Pazan, Fedarasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun, Kızılcahamam Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. 

ragbi-(1).jpg

ragbi-(2).jpg

 

ragbi-(1).jpeg

Selçuklu Kartalları Ragbi takımından Yasin Akgül, Mustafa Kaplan, Ahmet Ünal

 

ragbi.jpg

TÜRK BAYRAĞI İÇİN SAVAŞACAĞIZ DEMİŞTİ

Türkiye Ragbi Milli Takımının Kamerun asıllı Teknik direktör Cherokee Sylvain Ngue, maç öncesi  takımı maça 'Asla unutmayın, bu bayrak için yarışıyoruz' diyerek hazırlamış, Ngue'nin sosyal medyada paylaşılan videosu viral olmuştu.

Ngue'nin videoda "Asla unutmayın bu bayrak için yarışıyoruz. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Ülkedeki 80 milyonun size baktığını düşünün" dediği ve sonrasında oyunculara "Bayrak için savaşacak mıyız?" diye sorduğu görülüyor.  Görüntülerde, oyuncuların ise coşkuyla 'Evet' yanıtı verdiği duyuluyor.  Ayrıca videoda İngilizce konuşan Ngue'nin 'Bayrak' kelimesini Türkçe söylemesi de dikkat çekti. 

Etiketler :