Türk antrenörlüğünün parlayan yıldızı: Selçuk Erdoğan

Türk antrenörlüğünün parlayan yıldızı: Selçuk Erdoğan

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 1’ncilikle bitiren, aynı okulda yüksek lisansını da tamamlayan antrenörlük stajını Atletico Madrid'de tamamlayan Bursaspor Kulübü Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan 4 dil biliyor

Bursaspor Kulübü'nde sportif direktörlüğe getirilen Konya Akşehirli antrenör Selçuk Erdoğan geleceğin önemli teknik adamları arasında gösteriliyor. Bursaspor'da başkanlığa seçilen Mesut ilk icraatı futbol yapılanmasını Selçuk Erdoğan'a emanet etmek oldu. 29 yaşındaki futbol adamı, Bursaspor'un yeni sportif direktörü oldu. Futbol üzerine doktorası da bulunan Erdoğan, daha önce yeşil beyazlı kulüpte antrenörlük de yapmıştı.

AVRUPA KULÜPLERİNİN RADARINDA

10 Ekim 1990 yılında Akşehir'de  dünyaya gelen Selçuk Erdoğan, B lisansına sahip. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 1’ncilikle bitiren Erdoğan, aynı okulda yüksek lisansını da tamamlamıştı. Antrenörlük stajını da Atletico Madrid'de tamamlayan Erdoğan, 4 dil biliyor.  Çeşitli kulüplerde antrenörlük yapan Selçuk Erdoğan, Porto ve Watford gibi takımlar tarafından takip edildi. Erdoğan La Liga ekiplerinden Getafe ile görüştü ancak anlaşamadı.

selcuk-erdogan-(1).jpg

selcuk-erdogan-(3).jpg

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

MKE ANKARAGÜCÜ: 2 Temmuz 2011 yılında o dönemin teknik direktörü Hakan Kutlu, Ziya Doğan ve Mesut Bakkal'ın ekibinde antrenör olarak çalışmaya başladı. 30 Haziran 2012'de görevinden ayrıldı.

BEŞİKTAŞ: 3 Temmuz 2012 yılında o dönemin teknik direktörleri Samet Aybaba'nın yanında antrenörlük ekibinde ve 30 Haziran 2013'de görevinden ayrıldı.

ANTALYASPOR: 1 Temmuz 2013 yılında o dönemin teknik direktörü Samet Aybaba, Fuat Çapa ve Osman Akyol'un ekibinde antrenörlük yaptı ve 30 Haziran 2014'de görevinden ayrıldı.

ADANA DEMİRSPOR: 10 Temmuz 2014 yılında o dönemin teknik direktörü Ünal Karaman'ın ekibinde antrenörlük yapı ve 30 Haziran 2015'de görevinden ayrıldı.

 ESKİŞEHİRSPOR: 19 Kasım 2015 yılında o dönemin teknik direktörü Samet Aybaba'nın ekibinde antrenörlük yaptı, 30 Haziran 2016'da görevinden ayrıldı.

ADANASPOR: 5 Ocak 2017 yılında o dönemin teknik direktörü Levent Şahin'in ekibinde anrenörlük yaptı, 10 Nisan 2017'de görevinden ayrıldı.

SİVASSPOR: 7 Temmuz 2017 yılında o dönemin teknik direktörü Samet Aybaba'nın ekibinde antrenörlük yaptı, 30 Haziran 2018'de görevinden ayrıldı.

BURSASPOR: 1 Temmuz 2018 yılında o dönemin teknik direktörü Samet Aybaba'nın ekibinde antrenörlük yaptı 7 Nisan 2019'da görevinden ayrıldı.

 

Etiketler :