Türk Anadolu Vakfı ve Konyaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Yayla vefat etti

Türk Anadolu Vakfı ve Konyaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Yayla vefat etti

Konya’nın tanınmış iş adamı Türk Anadolu Vakfı Başkanı ve eski Konyaspor Kulübü başkanlarından Mustafa Yayla vefat etti. Merhum Mustafa Yayla, vefatından üç gün önce yaptığı açıklamada deprem bölgesine yardım için bağış çağrısı yapmıştı

Türk Anadolu Vakfı Başkanı Mustafa Yayla 71 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem Konyaspor başkanlığı da yapan merhum Mustafa Yayla 11 Şubat Cumartesi (bugün) ikindi namazını müteakip Musalla Camiiinde kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Merhum Mustafa Yayla üç gün önce Türk Anadolu Vakfı olarak, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen deprem dolayısıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) bağış hesabına 1 milyon TL katkıda bulunduklarını açıklamıştı. Mustafa Yayla, “Ülkemizin on vilayetinde yıkıcı bir depremle karşılaşan kardeşlerimize bir nebze destek olmak için Türk Anadolu Vakfı olarak AFAD teşkilatımızın bağış hesabına 1.000.000 katkıda bulunduk. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı da bu kampanyaya bağış yapmaya davet ediyoruz” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.