Turgutluspor, iki futbolcu ile sözleşme imzaladı

Turgutluspor, iki futbolcu ile sözleşme imzaladı

Turgutluspor'da iç transferde golcü oyuncusu Ferdi Başoda ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise Fenerbahçe A2 takımından Mustafa Bedirhan Çelik ile sözleşme imzaladı

MANİSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Turgutluspor, iç transferde golcü oyuncusu Ferdi Başoda ile sözleşme yenilerken dış transferde ise Fenerbahçe A2 takımından Mustafa Bedirhan Çelik ile anlaştı. 

Turgutluspor Irlamaz Tesislerinde gerçekleşen törende futbolcular Ferdi Başoda ve Mustafa Bedirhan Çelik'le sözleşme imzalandı.

Törende konuşan Turgutluspor Kulüp Başkanı Adnan Demirel, geçen yıl takıma önemli katkı sağlayan Ferdi Başoda'nın kendini ispatlamış bir futbolcu olduğunu, görüşmeleri sonunda her iki tarafın da belli fedakarlıklar göstererek anlaştığını bildirdi. 

Demirel, "Ferdi'nin takımımıza geçtiğimiz sezon gibi bu sezonda olumlu katkılar sağlayacağından şüphem yok, her iki tarafta hayırlı olsun" dedi.

Ferdi Başoda ise Turgutluspor'la yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, "Takım halinde Turgutluspor'u en iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapacağız ve ben de bu mücadelenin içerisinde yer alacağımdan çok mutluyum'' diye konuştu.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin A2 takımında forma giyen ve geçtiğimiz sezonu PTT 1.Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen TKİ Tavşanlı Linyitspor'da kiralık olarak geçiren 19 yaşındaki forvet oyuncusu Mustafa Bedirhan Çelik de Turgutluspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kaynak:Haber Kaynağı