Turgutlu Belediye Başkanı Şirin:

Turgutlu Belediye Başkanı Şirin:

"Turgutluspor bizim göz bebeğimiz. Pazar günü ilk yarının son maçına çıkacağız. Devre arasında bir takım değişikler, farklılıklar olacaktır"

MANİSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarının son karşılaşması olan Tokatspor maçı hazırlıklarını sürdüren Turgutluspor'u tesislerinde ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, takım hakkında bilgi alarak, maç öncesi başarı diledi. 

Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel ile bir süre sohbet eden Şirin, gazetecilere yaptığı açıklamada Turgutluspor’un geleceğinden kimsenin tereddüt etmemesi gerektiğini söyledi.

"Turgutluspor’un yanında olduğumuzu göstermek için buraya geldik" diyen Şirin, kulüp başkanı Demirel ile takım için neler yapabileceklerini görüştüklerini kaydetti.

Turgutluspor'un "sıkıntılı" günlerden geçtiğini ifade eden Şirin, "Tabi ki Turgutluspor bizim göz bebeğimiz. Bu yaşanan sıkıntıların telafisi neler olabilir? Bunları konuştuk. Pazar günü ilk yarının son maçına çıkacağız. Onlara motivasyon vermek için geldik. Ümit ediyorum ki, Turgutluspor deplasmanda iyi bir sonuçla dönerse devre arasında bir takım değişikler, farklılıklar olacaktır" dedi. 

Şirin, takıma güvendiklerini vurgulayarak, "İnanıyorum ki sıkıntılı tablo ikinci yarı farklı hale dönüşecektir. Hiçbir kimsenin tereddüdü olmasın" diye konuştu. 

Ziyaretten memnun olduklarını kaydeden Başkan Demirel de "Zor bir süreçten geçiyoruz. Dengeler ortada. Devre arası 20 gün. Bu arada acil kararlar alıp hoca konusunu çözdükten sonra bir kaç takviye yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı