Türgev Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan:

Türgev Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan:

"Türkiye'nin son 12-13 yıldaki birçok kazanımının aslında geri alınmasını vadeden seçim beyannameleriyle karşı karşıyayız"- "(Mısır vatandaşlığı iddiaları) Dün, bugün medyada yer alan bazı saçmalıklarla ilgili avukatımız bugün bir açıklama yapacak inşalla

KASTAMONU (AA) - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Türkiye'nin, son 12-13 yıldaki birçok kazanımının aslında geri alınmasını vadeden seçim beyannameleriyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Erdoğan, Kuzeykent Ulu Cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde bütün vatandaşların görevini yerine getirmesinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Seçime katılımın yüksek olmasını arzu ettiğini vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bunun, seçimin üstüne gölge düşürmek isteyenlerin oyunlarını bozacağını düşündüğüm için önemsiyorum. Onun dışında, insanların, vatandaşlarımızın hakikaten verdiği oyun sorumluluğunu iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü Türkiye için önemli bir dönemeçteyiz."

Bilal Erdoğan, Türkiye'nin son 12-13 yıldaki birçok kazanımının aslında geri alınmasını vadeden seçim beyannameleriyle karşı karşıya olunduğunu savundu.

Türk halkının ferasetle durumu değerlendirerek oyunu kullanacağını düşündüğünü aktaran Erdoğan, "Bu 12-13 yılın kazanımlarının tehlikeye atılmadan, daha da güçlenerek Türkiye'nin bölgesinde hak ettiği rolü üstlenerek devam edeceği, 2023 hedeflerimize güçlenerek ilerleyeceğimiz bir dönemin bu seçimle beraber kapısının aralanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

- Mısır vatandaşlığı iddiaları 

Bir gazetecinin, "Mısır vatandaşı olduğu yönündeki iddiaları" hatırlatması üzerine Erdoğan, "Dün, bugün medyada yer alan bazı saçmalıklarla ilgili avukatımız bugün bir açıklama yapacak inşallah" yanıtını verdi. 

Bilal Erdoğan, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nde onuruna verilen öğle yemeğine katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı