Turgay Güler'den müthiş iddia! VİDEO

Turgay Güler'den müthiş iddia! VİDEO

Gazeteci Turgay Güler, Ülke TV'de hazırlayıp sunduğu "En sıradışı" adlı programda müthiş bir iddiayı gündeme getirdi.

Gazeteci Turgay Güler Ülke TV'de hazırladığı programda ilginç ve bir o kadar da dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Cam filmi yasağını eleştiren Güler, bu yasak ile esnafın ve vatandaşın tam da 2019 seçimlerine gidilirken canının sıkılmak istendiğini söyledi. Benzer bir durumun hastanelerde de yaşandığını hatta bunun insanlara zulme döneştüğünü ifade eden Güler "Bir el devrede" dedi sonra da "Devlet kurumlarında, kuruluşlarında, belediyelerde Fetö ya da ona benzer yapılar aktifler ve mücadele tarzlarını başka bir alana kanalize etmeye başladılar" iddiasında bulundu.

İşte Güler'in dikkat çeken o iddiası..

Turgay Güler'in "Gizli bir el devrede" iddiası geçtiğimiz aylarda yaşanan MTV zammı tartışmasını hatırlattı. Yüzde 40 zam yapılacağı söyleminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girmiş ve zammın indirilmesini sağlamıştı.

Ancak MTV'de atılan geri adıma rağmen esnafı, halkı sıkıştıran Tapu'da, Maliye'de, sağlık kurumlarında yaşananlar, toplumsal şikayetleri büyütüp, yönlendirmeye çalışan birileri var iddiasını güçlendiriyor.