Turan'dan Altay'a ziyaret

Turan'dan Altay'a ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı ve bir dizi program için Konya’ya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ile İl Başkan Yardımcısı Seyit Mehmet Sümer’in eşlik ettiği ziyarette Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile gelecek dönem projeleri konuşuldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretin sonunda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a günün anısına çini sikke takdim ederken Bülent Turan da Başkan Altay’a üzerinde Çanakkale’nin resmedildiği bir tablo hediye etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan’dan Başkan Altay’a Ziyaret