Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Karatay’da

Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Karatay’da

Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Karatay’da

Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Başkanı Nahsen Nwishi ve Temsilcileri ve beraberindeki heyet Konya'nın Karatay ilçesine geldi.
Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri ve AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’ nın SKM programlarını yerinde incelemek için bir araya geldiler.
Tunus Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Başkanı Nahsen Nwishi ve Temsilcileri, AK Parti 27.Dönem Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu’ nun da, yer aldığı heyet AK Parti Karatay  İlçe Teşkilatı mensuplarıyla birlikte Aykent Sanayi sitesi esnaf ziyaretlerini gerçekleştirip incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.
Nahda Hareketi Siyasi Seçim İşleri Başkanı Nahsen Nwishi, Seçim çalışmaları olarak AK Parti Karatay SKM ile beraber olarak hem esnaf ziyaretleri, hem Basın ziyaretleri yapıyoruz, çok güzel ve verimli bir seçim çalışması gerçekleşiyor. AK Parti’nin Türkiye’deki başarısını dünya biliyor ve bu partinin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı da dünya tanıyor. Biz Ak Parti’nin bu başarısını ve çalışmalarını yerinde görmek için Türkiye’ye geldik. İyi ki gelmişiz. Çok faydalı bir ziyaret oldu. İyi tecrübeler edindik” dedi.