Tunceli'deki terör saldırısı

Tunceli'deki terör saldırısı

Terör örgütünce polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda doğum gününde şehit olan polis memuru Kılıç'ın İzmir'deki baba ocağına acı haber ulaştı

İZMİR (AA) - Tunceli'de terör örgütünce polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda doğum gününde şehit olan polis memuru Kaan Kılıç'ın İzmir'deki baba evinde yas var.

Şehit Kılıç'ın (26) şehadet haberinin aileye ulaşmasının ardından Bornova ilçesi Atatürk Mahallesindeki evine Türk bayrağı asıldı.

Şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, sokağa da bayrak asıldığı görüldü.

Şark hizmetini bitirdikten sonra nişanlanmayı planladığı belirtilen 6 yıllık polis memuru Kılıç'ın doğum gününde şehit olduğu öğrenildi.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde makam şoförü olan şehidin babası Galip Kılıç'ın bir süre önce yıllık izne ayrıldığı, eşi Rabia Kılıç ile Tunceli'deki oğullarını görmek için yola çıktıkları, darbe girişimi nedeniyle izinlerin iptal edilmesi üzerine geri döndükleri belirtildi.

Şehidin yaralı olduğu bilgisinin gelmesi üzerine ailenin Elazığ'a doğru yola çıktığında acı haberi öğrendiği ifade edildi.

Şehit Kılıç'ın yarın Bostanlı Beşikçioğlu Camisinde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :