Tümosanspor gelecekten umutlu

Tümosanspor gelecekten umutlu

Önümüzdeki yıllarda çok önemli başarılara imza atacaklarını söyleyen Mavi-Beyazlı kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ay, hedeflerinin 3 yıl içinde bölgesel amatör ligde mücadele etmek olduğunu belirtti

2014-2015 sezonunda 2. Amatör Küme’de yoluna devam edecek Tümosanspor’da yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör ve idareciler Yeni Meram Cemo Restaurant’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. A takım seviyesinde kendi yetiştirdikleri  öğrencilerle yola devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ay, amaçlarının alt yapıdan futbolcu yetiştirmek olduğunu ve 3 yıl içinde bölgesel amatör ligde mücadele etmek istediklerini söyledi. 

ÇOK BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Eskiden antrenmanlara sporcuları getirmekte zorluk çektiklerini belirten Ay, “Şimdi ise tüm sporcularımız antrenmanlara çok büyük bir heyecanla geliyor. Bu tabii ki öncelikle teknik ekibimizin verdiği bir güven sonra bizim verdiğimiz hizmetlerle oldu.  Sporcularımızda gördüğümüz büyük heyecan ve gösterdikleri ilgi ileriye dönük bizleri heyecanlandırmaktadır. 1-2 yıl içerisinde çok büyük başarılar elde edeceğimize ve bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

HOCALARIMIZA HEDEFLERİMİZE

 ULAŞMA NOKTASINDA İNANIYORUZ

Tümosanspor’un 33 yıldır Konya amatör sporunun içerisinde olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Ay, “Kulübümüz için ileriye dönük hedefler doğrultusunda bugüne kadar çalıştığı kulüplerde hep başarılı olan ve çalışma sistemleri, prensipleri takdir edilen Konya amatör spor camiası içinde saygın yerleri olan, Alparslan Işık, Nuri Çimi ve Mustafa Taşkın hocamızla anlaşarak çok büyük bir adım attığımızı düşünüyoruz ve hocalarımıza hedeflerimize ulaşma noktasında inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ay, teknik ekibin 23 okuldaki öğrenciler arasında 120 genci kulübe kazandırdıklarını ve kulübün toplam lisanslı futbolcu sayısının 260 olduğunu da sözlerine ekledi.