Tümosan’ın eski çalışanları yemekte bir araya geldi

Tümosan’ın eski çalışanları yemekte bir araya geldi

Tümosan’ın eski çalışanları yemekte bir araya geldi

 

Traktör ve dizel motor üretiminde 39 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, eski çalışanlarına özel, geçtiğimiz cumartesi günü Konya’daki üretim tesisinde yemek düzenledi.

TÜMOSAN çalışanlarından Hüseyin Ay ve Ömer Öztürk’ün organizasyonluğunda geleneksel hale dönüşen yemekte 200’e yakın eski çalışan tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Eski günleri yad eden çalışanlar, aralarından ayrılanları da andı.  

Hüseyin Ay ve Ömer Öztürk organizasyonla ilgili,  “Katılımı görünce iyi ki böyle bir fikir ortaya atmışız dedik. Bu geceyi organize etmek için bütün mesai arkadaşlarımıza mesaj attık. Çok geniş bir katılım oldu. Sadece Konya’dan değil, emekli olup değişik illerde ikamet eden arkadaşlarımız da katıldı. Bu yüzden çok mutluyuz. Hakkın rahmetine kavuşarak aramızdan ayrılan arkadaşlarımız da var. Onlar için hatim indirdik. Geçtiğimiz sene ilki düzenlediğimiz yemeği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bundan sonraki programlarımız daha farklı olacak. Çeşitli aktiviteler düşünüyoruz. Bütün dostlarımıza teşekkür ediyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz” dedi.

 

TÜMOSAN HAKKINDA

TÜMOSAN, 1976 yılında kurulmuş olup, Türkiye’nin ilk dizel motor üreticilerinden biridir.

Yıllık 45.000 adet traktör ve 75.000 adet dizel motor üretim kapasitesi bulunan şirketin 50 -115 HP aralığında 3 ve 4 silindirli motorları ile yine aynı güç kategorisinde tarla ve bağ-bahçe, 2WD – 4WD çekiş özellikli, kabinli ve tenteli olmak üzere 11 seride 260’ın üzerinde farklı model traktörü bulunmaktadır.

TÜMOSAN kendi traktörü üzerinde kendi motorunu kullanan ve Avrupa Birliği normlarına başarı ile uyum sağlayan sayılı üreticilerden biridir.