"Tüm şehit yakınlarımıza devletimiz gereken desteği veriyor"

"Tüm şehit yakınlarımıza devletimiz gereken desteği veriyor"

TUSAG Erzurum Şube Başkanı Demir:- "Devletimizi yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Tüm şehit yakınlarımıza devletimiz gereken desteği veriyor"

ERZURUM (AA) - Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TUSAG) Erzurum Şube Başkanı Rıza Demir, "Devletimizi yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Tüm şehit yakınlarımıza devletimiz gereken desteği veriyor." ifadesini kullandı.

Demir, yazılı açıklamada, 15 Temmuz şehidi Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü'nün sosyal medyada yayınlanan görüntülerinin gerçeği yansıtmadığını, devletin şehit yakınlarına her zaman destek verdiğini belirtti.

İbrahim Sürücü'nün yaptığı açıklamaların şehit yakınlarının tepkisine neden olduğunu aktaran Demir, "Devletimizi yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Tüm şehit yakınlarımıza devletimiz gereken desteği veriyor. 15 Temmuz süreci önemli bir süreçti ve burada verilen mücadele ülke tarihine altın harflerle yazılacaktır." değerlendirmesini yaptı.

Demir, bu mücadelenin bazı kişilerce yanlış yansıtıldığına dikkati çekilerek, şunlar kaydedildi:

"15 Temmuz darbe girişiminin hangi şekilde yapıldığı aşikardır. Bu tür açıklamaların yapılması bazı çevrelerce istismar edilerek camiamız yıpratılmaya çalışılmaktadır. Şehit yakınlarımıza ve gazilerimize gereken tüm destek devletimizce ayrıntısına kadar verilmektedir. İbrahim Sürücü'ye de devletimiz her türlü desteği vererek her zaman yanında olmuştur. Kendisinin yaptığı açıklamalar haksız ve yersizdir."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :