Tüfekçi UETD programına katıldı

Tüfekçi UETD programına katıldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Devletin zihniyeti tam manasıyla milletin istediği istikamette değişmeye devam edecek. Bunun için bir kere daha milletimizden destek istiyoruz."

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Hollanda ve Almanya'yı kapsayan 3 günlük ziyaretinin Mannheim ayağında Avrupalı Demokratlar Birliği'nin (UETD) organize ettiği programda Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programa AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Karlsruhe Başkonsolosu Serhat Aksen, UETD Mannheim Bölge Baskanı Osman Gökalp, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.
Yurtdışında yaşayan vatandaşlara 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi öncesi önemli mesajlar veren Kurtulmuş, eski Türkiye manzaralarını hatırlatarak, "yeni Türkiye"nin şifrelerini verdi. Paralel yapıyla mücadele konusunda da önemli açıklamalar yapan Kurtulmuş, eşi Sevgi Kurtulmuş'un telefonlarının 2006 yılından beri yasadışı olarak dinlendiğini açıkladı.
"Ceberrut devletten kerim devlete geçişi sağladık" diye konuşan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Siyaseten ve kültürel olarak milletten başka kimsenin bir Türkiye'yi kurmak boynumuzun borcudur. Bunun için bu süreçte, önümüzdeki seçimlerde Türkiye'de mevcut istikrarın, siyasi ve iktisadi istikrarın sürmesi istikametinde sizlerden destek bekliyoruz" dedi.