TÜFAD, istişare için buluştu

TÜFAD, istişare için buluştu

TÜFAD Konya Şubesi, geçen yıl kurullarıyla yaptığı istişare toplantısının ikincisini gerçekleştirdi.

Kurucular ve eski başkanların yanı sıra danışma, eğitim, teşkilatlandırma, sosyal faaliyet ve ödüllendirme kurulları ile ilçe temsilcilerinin katıldığı toplantıda 100’e yakın teknik adam yer aldı. TÜFAD Konya Şubesi’nde 25. yılını tamamlayan üyelerine şükran belgelerinin verildiği toplantıda samimi bir hava yaşandı.

‘KONYA FUTBOLU İÇİN MÜCADELE ETTİK’
Toplantıda konuşan TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, ‘Derneğimizin kuruluşundan bugüne antrenör mesleğinin gelişmesi, derneğimizin etkinliği adına verilen mücadelelerimizde insani duygularımız içinde var olan sevinçleri, üzüntüleri, dostlukları, kırgınlıkları yaşadık. Bazen bir birimiz ile yakınlaştık, bazen uzaklaştık her ne yaşamışsak Konya futbolun başarısı, gençlerimizin geleceği adına yaptığımız inancındayım’ dedi.  

‘HATALARIMIZDAN ARINDIK’
Zaman içinde eksikliklerimizi gördük’ diyen Karababa, şunları kaydetti: ‘Hatalarımızdan arınarak olgunlaşırken derneğimizi layık olduğu yere getirme mücadelesinde başarılı olduk. Üyelerimiz yararına 23 ayrı anlaşma yaptığımız kurum veya işletmenin yanına bu gün Dünya Göz ile yaptığımız anlaşmayı da kattık.’