TTSO'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

TTSO'dan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu:- "İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi bugün de terörün masum insanları katletmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız"

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, iş dünyası olarak her zaman olduğu gibi bugün de terörün masum insanları katletmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen Türk devletinin ve kahraman ordusunun yanında olduklarını bildirdi.

Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın sınır güvenliğini sağlamanın yanı sıra bölge ülkeleri için de bir tehdit oluşturan terör unsurlarını ortadan kaldıracağını belirtti.

Harekatın, sadece ulusal güvenliği korumak için yürütülmediğini, aynı zamanda bütün bölge ülkelerinin güvenliğine, huzuruna ve barışına da katkı sağlayacağını vurgulayan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

"Zeytin Dalı Harekatı ile Türkiye bir kez daha terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı vermektedir. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi bugün de terörün masum insanları katletmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız."

Hacısalihoğlu, harekat sırasında şehit olan askerlere rahmet dileyerek, "Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah, Mehmetçik'imizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :