TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri sahiplerini bulacak

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri sahiplerini bulacak

Sermaye piyasalarının gelişmesi ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen törende, "Sermaye Piyasası Yazarı", "Sermaye Piyasası TV Programı" ve "Sermaye Piyasası Haberi" kategorilerinde ödül verilecek

İSTANBUL (AA) - Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen ve sermaye piyasalarının prestijli ödülleri arasında yer alan 3. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri sahiplerini bulacak.

TSPB açıklamasına göre, sermaye piyasalarının gelişmesine ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ödül töreninin üçüncüsüne, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in katılımı bekleniyor.

3. TSPB Sermaye Piyasaları Ödüllerinde, TSPB üyelerinin başarılarının nicel ve nitel değerlendirildiği çeşitli kategorilerin yanı sıra, üye faaliyetlerinin ve sermaye piyasasının gelişimine katkı sağlayan basın yayın organlarını değerlendiren Sermaye Piyasaları Basın Ödülleri kategorisi yer alıyor.

Basın ödülleri kapsamında, gerçeklik, yenilikçilik, sosyal farkındalık, özgünlük ve etik gibi kriterler göz önünde bulundurularak, kamuoyunu bilgilendirici haber akışı sağlayıp sermaye piyasasına ve topluma fayda sunan basın yayın organları ödüllendirilecek.

Bu kapsamda, "Sermaye Piyasası Yazarı", "Sermaye Piyasası TV Programı" ve "Sermaye Piyasası Haberi" olmak üzere 3 kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Ödül sahipleri, medya mensuplarının katılımıyla belirlenecek.

Söz konusu kategorilerde 2017'de başarılı bulunan isim, program ve haber önerileri, görseli ya da linkiyle 1 Mart 2018 Perşembe akşamına kadar "[email protected]" adresine iletilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :