Trump'ın başkan yardımcısı adayı Pence'in uçağı pisten çıktı

Trump'ın başkan yardımcısı adayı Pence'in uçağı pisten çıktı

Pence ve beraberindeki 30 kişi, Iowa eyaletindeki mitingin ardından bindikleri uçağın New York'ta havalimanında pistten çıktığı olaydan yara almadan kurtuldu

NEW YORK (AA) - Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump'ın başkan yardımcısı adayı Mike Pence ile beraberindeki kişilerin bulunduğu uçak, New York'taki LaGuardia Havalimanı'nda pisten çıktı.

Iowa eyaletindeki miting dönüşü Pence ve beraberindeki 30 kişinin seyahat ettiği uçağın LaGuardia Havalimanı'na inişi sırasında pisten çıktığı olayda, yaralanan olmadı.

Mike Pence, Twitter hesabında olaya ilişkin, "Uçaktaki herkes güvende. İlk müdahalede bulunanlara, bizim için endişeli olanlara ve dua edenlere minnettarım. Yarın kaldığımız yerden devam ediyoruz." mesajını paylaştı.

Olayın ardından Trump'ın Pence'i telefonla aradığı ve herkesin güvende olduğundan memnuniyet duyduğunu ilettiği bildirildi.

Ohio'daki mitinginde konuşan Trump, Pence'in de bulunduğu uçağın pistten çıktığını ve büyük bir tehlike atlattıklarını ancak herkesin iyi olduğunu kaydetti.

Demokrat Partinin başkan adayı Hillary Clinton da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Pence ve kadrosunun, gizli servis ve mürettebatın iyi olmasına sevindim." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :