"Travel Expo Ankara" başkentlilerle buluşacak

"Travel Expo Ankara" başkentlilerle buluşacak

Turizm sektörü açısından önem taşıyan fuarlardan "Travel Expo Ankara", 22-25 Mart tarihlerinde başkentte düzenlenecek- Vatandaşlara tatil planlarına yönelik pek çok seçeneğin sunulacağı, 20 ülke ve 45 şehrin katılım sağladığı fuarda Küba, Çin, İsveç, İspa

ANKARA (AA) - Turizm sektörü açısından önem taşıyan fuarlardan biri olan "Travel Expo Ankara", seyahat seçeneklerini tüketicilerle buluşturulacak.

Fuarın düzenleyicisi ATİS Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek "Travel Expo Ankara"da yerli ve yabancı turizm şirketleri yer alacak. ATO Congresium Konferans ve Sergi Alanı'nda 22-25 Mart tarihlerinde yapılacak fuarda, her keseye uygun tatil alternatiflerinin de içerisinde olduğu seyahat seçenekleri tüketicilere aktarılacak.

Fuar ile eş zamanlı olarak ilk kez "Gastronomi Zirvesi" de düzenlenecek. 7 bölgeden 14 lezzet etkinliğine ev sahipliği yapacak zirve kapsamında, hazırlanan özel fırında baklava pişirme Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca desteklenen fuarda, Ankara ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye'nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılması hedefleniyor.

Vatandaşlara tatil planlarına yönelik pek çok seçeneğin sunulacağı, 20 ülke ve 45 şehirin katılım sağladığı Travel Expo Ankara'da Küba, Çin, İsveç, İspanya, Tayland, İran ve Vietnam gibi ülkelerin stantları yer alacak.

Girişi ücretsiz olan fuarda, Türkiye'nin turizm merkezleri arasında yer alan il ve ilçelerin de katılımı sağlanacak. Ayrıca fuarda Endonezya Halk Dansları Topluluğu ile Vietnam dövüş sanatları gösterileri, konser, söyleşiler, konferanslar, imza günleri, yöresel el sanatları sergileri gibi çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :