Traore, krallığa oynuyor

Traore, krallığa oynuyor

Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’da kiralık oynayan ve etkili bir performans sergileyen Abdou Razack Traore, bu sezon ligde attığı gollerle gündeme geliyor

Hırvat teknik direktör Igor Tudor yönetiminde tamamına yakını yenilenen bir kadroyla sezona başlayan Karabük ekibiyle 6 maça çıkan ve 515 dakika sahada kalan Abdou Razack Traore, bu süre içinde 5 gol atarak Spor Toto Süper Lig'de yine beşer golleri bulunan Beşiktaş'tan Cenk Tosun, Galatasaray'dan Eren Derdiyok ve Kayserispor'dan Welliton Soares Morais ile birlikte en çok gol atan oyuncu unvanına sahip oldu. Futbol kariyerinde 193 resmi maça çıkan ve bu maçlarda hiç kırmızı kart görmeyen Traore'nin, bu sezon sonunda kırmızı-mavili ekiple sözleşmesi sona eriyor.

KARABÜK'TE MUTLU 
Abdou Razack Traore yaptığı açıklamada, yeniden Karabük'e gelmekten mutlu olduğunu, takım arkadaşlarıyla çok iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi. Takım arkadaşlarının da yardımıyla goller bulduğunu aktaran Traore, "Önemli olan takımın başarısı. Karabük bir işçi kenti... Takım ise işçilerin alın terinden kesilen paralarla ayakta duruyor. Bütün gayretim işçilerin alın terine layık olabilmek. Şimdiye kadar bunu başardım diye düşünüyorum. Bundan sonrası için de elimden geleni yapacağım." diye konuştu. Traore, kendisinin gol atmasının çok önemli olmadığını, sahada teknik direktörleri Igor Tudor'un verdiği görevi yapmaya çalıştığını kaydetti.