Traore çıkmazı

Traore çıkmazı

Atiker Konyaspor’da bitti denilen Traore transferi çıkmaza girdi. Siyahi oyuncunun menajeri Karabükspor’dan pay isteyince ortalık karıştı

Fildişi Sahili oyuncunun Menajerinin, satıştan istediği rakamın yüksek olması Karabükspor kulübüne geri adım attırdı. Konyaspor ise sorunun çözümü için beklemeye çekildi.  Kadrosuna kattığı üç isim Milosevic, Abdülaziz ve Can Demir Aktav’ın ardından Abdou Razack Traore için bastıran transfer komitesi Traore’nin menajerin devreye girmesiyle geri adım attı. Abdou Razack Traore’nin menajerinin, oyuncunun sözleşmesinde yer alan bir madde gereği satışından elde edilecek ücretin yüzde 40’ını alacak olması üzerine Kardemir Karabükspor’un geri adım attığı öğrenildi. Yüzde 40’ı çok fazla bulan Karabükspor yönetimi sorunu çözmek için Konyaspor’dan süre istedi. Bunun üzerine yeşil-beyazlı transfer komitesi de bu transferi beklemeye aldı.

ALMAN OYUNCU OLMADI  
Konyaspor’da bir sürpriz gelişme de Alman ön libero transferinde yaşandı. Yeşil- beyazlı yönetim ismini sır gibi sakladığı 28 yaşındaki Alman oyuncu ile yeniden irtibata geçerken olumsuz cevap aldı. Oyuncunun Konyaspor yönetimine Almanya dışında başka bir ülkede oynamak istemediğini ilettiği öğrenildi. Bunun üzerine rotasını alternatife çeviren yönetimin, bekletilen ve Polonya 1. Lig’inde oynayan bir başka oyuncu ile temasa geçmeye hazırlandığı bildirildi. Bu arada Alban Meha’nın akıbetinin ise Pazartesi veya Salı günü netlik kazanması belirtildi.