Transfer sinyali

Transfer sinyali

Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir, ‘Clay Tucker’a çok bağlı olduklarını bu yüzden transfer yapmaları gerektiği söyledi

Yeni transfer ettikleri Reynolds’un Anadolu Efes maçında sakatlanmasından dolayı zor durumda kaldıklarını dile getiren Aziz Bekir,  ” Clay Tucker’a çok bağımlıyız. Biz 6.yabancı oyuncuyu bu yüzden getirmiştik. Ancak o da kritik bir anda sakatlandı. Bu yüzden transfer düşünüyoruz. Pozisyonu önemli değil, iyi oyuncu almaya çalışacağız. Reynolds’ın durumu belli olmadığı için onu bekleyemiyoruz. Ondan 15 sayı beklentimiz vardı. Ya oynamadı ya da oynarken o performansı gösteremedi. Onun sakatlığı bizi transfere itiyor” diye konuştu.

‘KENDİMİZİ ZORA SOKTUK’
Trabzon ve Royal Halı Gaziantep maçlarını kaybetmelerinden dolayı yara aldıklarını ifade eden Bekir, şunları kaydetti: ‘Bu maçları kazansak 8 galibiyet olacaktık ve alt taraftan uzaklaşacaktık. Önümüzde iki önemli deplasman var. Yeşilgiresun ve Türk Telekom ile oynayacağız. Türk Telekom’un 13 maçta 10 galibiyet alabilecek potansiyeli var. Yeşilgiresun’da kaliteli ekip. 10 galibiyet yetmeyebilir. ” dedi. Bizim her zaman umudumuz var. Düz mantıkla bakarsak hiç şanssımız yok. Ama belki onlar kötü oynar biz iyi oynarız. Ben ve takımım her maça aynı motivasyonla çıkıyoruz. ” derken Clay Tucker hakkında ise ” Son maçta beklenilen seviyede değildi. Normal bu. Performansı yükselecektir. ”