Transfer için geri sayım

Transfer için geri sayım

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, transferde ilgilendikleri oyuncularla en kısa sürede sözleşme imzalamak istediklerini söyledi

Baydar, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon yakaladıkları başarıyı bu yıl da tekrarlamayı amaçladıklarını ifade etti. Bu nedenle Atiker Konyaspor'un iskelet kadrosunu koruduklarını belirten Baydar, "Transferde ilgilendiğimiz ve anlaşmak için son aşamasına geldiğimiz oyuncularla en kısa sürede sözleşme imzalamak istiyoruz. Özellikle kamp dönemleri takımlar için oldukça önemlidir. Biz de bu süreçte çalışmalarımızı tam kadroya yakın yaparak, sezona hazırlanmak istiyoruz." diye konuştu.

TARAFTARLARDAN SABIR İSTEDİ
Baydar, taraftarlardan her zaman olduğu gibi bu süreçte de "sabır" istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Teknik heyetimiz ve yönetimimiz en iyisini yapmak adına gayret gösteriyor. Bu gayretlerin karşılığını da alacağımıza inanıyorum. Atiker Konyasporumuz, başarılı geçen bir sezonun ardından 2016-2017 sezonunda üç zorlu kulvarda mücadele verecek. Her şeyden önce ilk defa katılacağımız UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."