Traktör Kazandığını Adını Gazetede Görünce İnandı

Traktör Kazandığını Adını Gazetede Görünce İnandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde GSM operatörü ve bir traktör firmasının ortaklaşa yürüttüğü kampanya kapsamında telefonla aranarak traktör kazandığı söylenen bir çiftçi, dolandırıcı sandığı kişinin sözüne çekiliş sonuçlarının yer aldığı gazetede adını görünce

Ereğli'de yaşayan Necdet Konca, kullandığı GSM operatörü tarafından çiftçi hattına kayıtlı olduğu için katıldığı çekilişle traktör kazandı. Çekilişi düzenleyen firma yetkileri, noter huzurunda çekilen kura sonucu traktör kazanan Necdet Konya'yı telefonla arayarak traktör kazandığını söyledi. Ancak telefondaki yetkililere, son zamanlarda artan telefon dolandırıcılığı nedeniyle inanmayan Necdet Konca, çekiliş sonuçlarının yayınlandığı bir gazetede adını görünce büyük mutluluk yaşadı. Necdet Konca, traktör firmasının Ereğli bayisinden kazandığı traktörünü teslim aldı.

Kendisine gelen telefona önce inanmadığını ifade eden Konca, birkaç gün sonra gazetede çekilen kura sonuçlarında adını gördüğünü ve gittiği GSM operatörü bayisinde de traktör kazandığını öğrendiğini ifade etti. Konca, kazandığı traktörü kendi tarlasında kullanacağını sözlerine ekledi.

Traktörü teslim eden bayii yetkilisi Mehmet Uğurlu ise, traktör firması ve GSM operatörü arasında 2014 yılında yapılan kampanyanın çekilişleri sonucunda talihli ismin Ereğli'den Necdet Konca'nın olduğunu ve Türkiye genelinde 11 traktörün sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

İHA

Etiketler :