Traktör Devi New Holland'ın Fuar Standı

Traktör Devi New Holland'ın Fuar Standı

New Holland; en iddialı ürünlerini Konya Tarım Fuarı'nda çiftçilerle buluşturdu

Türkiye pazarının lideri New Holland; 24-28 Mart tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Tarım Fuarı'nda, Ar-Ge gücünü ortaya koyan yeni ürünleriyle ilgi odağı oldu

Avrupa'da "En İyi Bağ-Bahçe Traktörü" kategorisinde "Yılın Traktörü-2015" ödülüne layık görülen TTJ modeli ve ergonomik yapısıyla öne çıkan TD4B Bahçe Serisi'nin yanı sıra iş makinelerini de sergileyen New Holland; "pazardaki en güçlü kazıcı-yükleyici" unvanına sahip B115B serisi ve 4.5 ton kaldırma kapasitesiyle öne çıkan LM1745 teleskopik yükleyicileriyle fuar süresince ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü

Dünyanın önde gelen traktör markası ve Türkiye pazarının lideri New Holland, 24-28 Mart tarihleri arasında Konya'da düzenlenen 13. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nda, iddialı ve rakipsiz ürünlerini çiftçilerle buluşturdu.

"En İyi Bağ-Bahçe Traktörü" kategorisinde "Yılın Traktörü-2015" ödülünün sahibi TTJ modeli ile performansı, ekonomik ve çevreci özellikleriyle dikkat çeken yeni TD4B Bahçe Serisi'ni fuar ziyaretçileriyle buluşturan New Holland; fuarda iş makineleriyle dikkatleri topladı.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Türk işçisinin emeğiyle Türkiye'de üretilen New Holland marka ürünleri şöyle değerlendirdi:

"TürkTraktör olarak üstün kalite ve performansla yerli üretime odaklanmış durumdayız. Sakarya, Erenler'de faaliyete geçen yeni fabrikamızla birlikte üretim kapasitemizi yıllık 50 bin adede çıkarttık. Bu çalışmalarımızın takdirini almak da çok güzel. Türk mühendisliğiyle geliştirilip Türkiye'de üretilen New Holland TTJ modelimizle, Avrupa'da alanında en saygın ödüllerinden biri olan 'Yılın Traktörü -2015' ödülüne "En İyi Bağ-Bahçe Traktörü" kategorisinde layık görüldük. Bu ödül TürkTraktör olarak Ar-Ge'ye vermiş olduğumuz önemin ve yapmış olduğumuz yatırımın meyvesidir. Kullanıcıya 4 farklı motor seçeneğiyle sunduğumuz yeni TD4B Bahçe Serisi'yle de iddialıyız."

New Holland standını ziyaretçi akınına uğratan traktörler:

"Yılın Traktörü-2015" TTJ

İdeal ölçüleriyle bahçeciliğe yeni bir soluk getiren New Holland TTJ Serisi; 50 HP'den 72 HP'ye kadar 4 farklı beygir gücüne sahip modelleriyle gücü ve ekonomiyi tüketicilere bir arada sunuyor. 8 ileri 8 geri transmisyonuyla, çiftçilerin tarımsal işlerde istenilen hız aralıklarını kolayca yakalamalarını sağlayarak maksimum verim sunan TTJ Serisi, direksiyonun yanında konumlandırılan ileri-geri mekik kolu ve kademe kollarıyla da sürücülere çok daha kolay bir kontrol imkanı sunuyor. Ayrıca çiftçeker modellerde elektronik olarak kullanılabilen çiftçeker ve diferansiyel kilit sistemleri ise tek tuşla devreye alınıp devre dışı bırakılabiliyor.

Yeni TD4B Bahçe serisi: Daha güçlü, modern ve ergonomik

Bahçe tarımının lideri New Holland markasının bağ ve bağçe tarımındaki tecrübeleri en iyi şekilde harmanlayarak ortaya koyduğu daha güçlü, modern ve ergonomik yeni bahçe serisi TD4B, tüketiciye 65,72,80 ve 88 Hp güçlerine sahip 4 farklı motor seçeneği sunuyor. Ayrıca, yeni 88 HP motor gücüne sahip 4 silindirli motoru sayesinde, gelişen ve büyüyen bağ-bahçe tarımındaki tüm tarımsal işlerin üstesinden kolaylıkla geliyor.

Direksiyonun yanında konumlandırılmış ileri geri mekik kolu ile 12 ileri 12 geri transmisyonun standart olarak sunulduğu seride, ayrıca elektronik olarak kullanılabilen çift çeker ve diferansiyel kilidi sistemleri tek tuş ile devreye alınıp devre dışı bırakıllabiliyor. İleri-geri manvera kabiliyeti, opsiyonel olarak sunulan Powershuttle mekik koluyla çok daha kolay ve hızlı hale geliyor. Debriyaja basmaya son veren Powershuttle mekik kolu, özellikle sıra sonu dönüşlerde çiftçilere büyük bir kolaylık sağıyor. Servo kuyruk milinin, çiftçilerin kolay ulaşabilmesi için direksiyon altına konumlandırıldığı TD4B bahçe serisi, ergonomik olarak konumlandırılmış kumanda kollarına sahip yeni platformuyla da göz dolduruyor. 3000 kg kaldırma kapasitesine sahip güçlü hidrolik kolları ve 4 adet hidrolik güç çıkışının bağ ve bahçe tarımındaki tüm işlerin üstesinden gelebilecek şekilde tasarlandığı yeni TD4B bahçe serisi üstün performansıyla dikkat çekiyor.

NEW HOLLAND STANDI İŞ MAKİNELERİYLE DE İLGİ ODAĞI OLDU

Konya Fuarı'nda üretkenliğe, yakıt verimliliğine, bakım kolaylığına ve operatör konforuna odaklanan iş makinelerini de görücüye çıkartan 120 yıllık traktör devi, sunduğu geniş ürün gamıyla sektördeki birçok farklı ihtiyaca yanıt veriyor. 110 bg'lik gücüyle "pazardaki en güçlü kazıcı- yükleyici olma" unvanını elinde bulunduran B115B serisi, sınıfının en üst değeri olan 4.5 ton kaldırma kapasitesine sahip LM1745 serisi teleskopik yükleyiciler ve nokta dönüşlü L218 mini yükleyicilerini de katılımcılarla buluşturan New Holland'ın standı, ziyaretçi akınına uğradı. Özdemir, konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Ayrıca, üst düzey gücünün yanı sıra değişken debili pistonlu pompa sistemi sayesinde, ciddi yakıt tasarrufu sağlayan LM1745 teleskopik yükleyici ile L218 nokta dönüşlü mini yükleyicileri fuar katılımcılarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fuar'da ürünlerimize gösterilen ilgiden de çok memnunuz."

Pazardaki en güçlü kazıcı yükleyici: New Holland B115B

110 bg'lik gücüyle pazardaki en güçlü kazıcı yükleyici olma özelliği taşıyan New Holland B115B, değişken debili pistonlu pompa sistemi sayesinde, yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı; bu sayede güçlü motorunun avantajı olan kısa çevrim sürelerini ve üretkenliğini, düşük yakıt sarfiyatıyla birleştirerek oldukça verimli bir makine ortaya çıkarıyor.

İdeal tasarım, azami performans: LM1745 Teleskopik Yükleyici Serisi

17 metre bom uzunluğuna ve sınıfının en üst değeri olan 4.5 ton kaldırma kapasitesine sahip LM1745 serisi teleskopik yükleyiciler, bom tamamen uzatılmış ve kaldırılmış haldeyken bile mükemmel bir görüş alanı sunuyor. Ağırlık merkezinin ideal tasarımı, azami performans ve güvenlik için olağanüstü denge sağlarken; gelişmiş hidrolik sistem sayesinde eş zamanlı hareketler dahi verimli ve azami hassasiyetle gerçekleştirilebiliyor.

Dengeli makine performansı: L218 Mini Yükleyici Serisi

Tarım alanında kullanıma yönelik diğer tanıtılan ürünler arasında ise 818kg nominal çalışma kapasitesine sahip L218 nokta dönüşlü mini yükleyici yer alıyor. New Holland'ın patentli dikey kaldırma özelliğine sahip "Super Boom" tasarımı üstün bir boşaltma yüksekliğine ve erişimine sahip. Ayrıca segmentinde iddialı kova koparma kuvveti ve boşaltma açısı, hızlı çevrim süreleri sağlayarak verimliliği arttırıyor. Segmentinin en uzun dingil mesafelerine sahip olan mini yükleyiciler, optimize edilmiş ağırlık merkezleriyle oldukça dengeli bir makine performansı ortaya koyuyor. Çok sayıda farklı ataşman ile kullanabilen L218, çeşitli sektörlere hizmet edebilen olağanüstü bir çeşitlilik sunuyor.