Trafik polisleri sürücülere şeker dağıttı

Trafik polisleri sürücülere şeker dağıttı

YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücülere şeker ikram edip, mola vermeleri için uygulama yaptı....

YOZGAT (AA) - Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla sürücülere şeker ikram edip, mola vermeleri için uygulama yaptı.

Bölge Trafik İstasyon Amiri Ramazan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürücülere bu sefer ceza değil, kolonya ve şeker ikram ettiklerini söyledi.

Yapılan uygulamadan vatandaşın memnun kaldığını dile getiren Özdemir, "Ramazan Bayramı dolayısıyla yaşanan yoğunluktan dolayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Yerköy ilçemizde de polis ekiplerimiz gece gündüz uygulamalara devam etmektedir. Özellikle trafik uygulamaları yapan ekiplerimiz, sürücüleri emniyet kemeri, aşırı hız, uykusuz ve yorgun araç kullanmama konusunda uyarıyor. Durdurulan araçlara kolonya ve şeker ikram ediyoruz. Diğer yandan araçlar içerisinde bulunan çocuklarla sohbet edip onlara trafik kuralları konusunda da çeşitli bilgi veriyoruz. Yapılan uygulamadan sürücülerin memnun kalması da bizleri memnun ediyor." dedi.

Uygulamaya giren vatandaşlardan Halil Demir ise ilk kez böyle bir uygulama ile karşılaştığını ve bu tür uygulamaların sevindirici olduğu söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :