Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı

Ankara'da ve yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Ankara'da ve yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz ay içerisinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri paylaştı. Görüntülerde, yurdun dört bir yanında meydana gelen kazaların, ışık ihlalinden, hız sınırlarının aşımına, kavşaklarda geçiş üstünlüğü ihlalinden, şerit kurallarına uymamaya kadar pek çok nedenle meydana geldiği gözler önüne serildi.

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışıkta durmayarak hızlı bir şekilde döner kavşağa giren otomobile o esnada yeşil ışıkta ilerleyen hafif ticari aracın çarptığı görüldü. Ankara'da meydana gelen bir diğer kazanın da caddenin sağ şeridinde giderken, kontrolsüz şekilde şerit değiştiren bir araç nedeniyle yaşandığı anlaşıldı. Önünde seyreden minibüsün yavaşlaması üzerine bir sol şeride geçen otomobil, başka bir otomobile arkadan çarptı.

Paylaşılan görüntüler arasında yer alan Mardin, Adana ve Antalya'daki kazalar da dikkat çekti. Mardin'de yaşanan kazanın görüntüsüne, kırmızı ışıkta durmayıp geçen otomobile, kavşaktan hızla geçen minibüsün çarpma anı yansıdı.

Adana'da yaşanan trafik kazasında ise yol kenarında yürüyen bir vatandaş, kaldırıma çarparak havalanan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Döner kavşağa kontrolsüz giren otomobil, savrularak kaldırıma çarptıktan sonra ters döndü. Son anda kendini kenara çeken yaya, aracın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı