Trafik kazaları

Trafik kazaları

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Kastamonu, Sivas ve Muğla'da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu'nun Daday ilçesinde, Ahmet Tansever (23) yönetimindeki 37 PP 862 plakalı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaşamını yitiren Tansever'in cenazesi, Daday Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Taşköprü ilçesine bağlı Yavuç köyündeki tarlasına giden Abdullah Kök (55) ise henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeyken hareket eden ve devrilen traktörün altında kaldı. Kök, olay yerinde hayatını kaybetti. Abdullah Kök'ün cenazesi, Taşköprü Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Kadir Demirhan (54) yönetimindeki 58 NK 638 plakalı otomobil, Esentepe Mahallesi Şehit Rıfat Çelik Kavşağı'nda, Kadir Taştan'ın (43) kullandığı 58 DT 827 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan Binnaz Demirhan (16) ve Mustafa Taştan (33) yaralandı. Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Halil Özgöz idaresindeki 48 NV 707 plakalı otomobil, Bodrum-Torba Karayolu Demir mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, önce karşı yönden gelen Tahir Düzgün'ün kullandığı 52 AN 572 plakalı otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 10 metrelik şarampole devrildi.

Kazada hafif yaralanan sürücü Özgöz, kullanılamaz hale gelen otomobilden kendi çabasıyla çıkmayı başardı. İki gün önce Ordu'da evlenen ve balayı tatili için ilçeye geldikleri öğrenilen Tahir Düzgün ve Sevcan Yılmaz Düzgün çifti ise kazayı yara almadan atlattı. Bir süre kazanın şokunu yaşayan çifti polis ekipleri ile bazı sürücüler sakinleştirirken, Halil Özgöz ise kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi.

Kazayı ucuz atlattıklarını söyleyen Tahir Düzgün, "Cumartesi akşamı düğünümüzü yaptıktan sonra yola çıktık. Ordu'dan İstanbul'a geldik ve düğün eşyalarını bıraktık. Oradan da buraya geldik. Böyle bir olay yaşadığımız için çok şaşkınım" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı