Trabzonsporlu Mbia imza gününde

Trabzonsporlu Mbia imza gününde

Kamerunlu futbolcunun TS Clup mağazasında katıldığı etkinliğe, taraftar büyük ilgi gösterdi

TRABZON (AA) - Trabzonspor'un Kamerunlu futbolcusu Stephane Mbia, imza gününde taraftarla buluştu. 

TS Club mağazasında gerçekleştirilen etkinliğe, bordo-mavililer büyük ilgi gösterdi. Eşi Olivia ile Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde bulunan mağazaya gelen Kamerunlu futbolcu, yoğun ilgi nedeniyle güçlükle içeriye girdi. 

Mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan taraftarlar, satın aldıkları forma ve çeşitli lisanslı ürünleri, Trabzonspor'da gösterdiği performansla beğeni kazanan Mbia'ya imzalattı. 

Formasını giyip Mbia'dan imza almaya çalışanların arasında minik taraftarların olması da dikkati çekti. Anne ve babalarıyla mağazaya gelen miniklerle yakından ilgilenen Mbia, taraftarla ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.  

 

-Yusuf Erdoğan ve Mustafa Yumlu'dan anlamlı davranış

 

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın, Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği ile Türk Hava Yolları'nın ortak projesi olan "Gökyüzünde Hayat  İzi" projesine destek verdiği bildirildi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, proje kapsamında meme kanseri konusunda farkındalığı arttırmak için THY pilotlarının kokpitten çektiği fotoğraflar ve anlattıkları hikayelerden derlenen kitapların ilk olarak Trabzon Merkez Karakaya Köyü'nde dağıtıldığı belirtildi. Yusuf Erdoğan'ın, THY kaptanlarından Onur Baş ile köy evlerini gezerek kitap dağıtımına katıldığı kaydedildi. 

Savunma oyuncusu Mustafa Yumlu'nun ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören, bordo-mavili taraftar Furkan Muhammet Usta'yı ziyaret ettiği duyuruldu.  

Mustafa'yı karşısında gören Furkan'ın hayli mutlu olduğunu ve Trabzonspor taraftarı olmaktan bir kez daha gurur duyduğunu söylediği, Mustafa'nın ise taraftara acil şifalar dileyerek. bir an önce iyileşmesi temennisinde bulunduğu belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı