Trabzonspor'da transfer

Trabzonspor'da transfer

Bordo mavili kulüp, Guingamp'ın forvet oyuncusu Mustafa Yatabare ile anlaştığını borsaya bildirdi

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Fransa 1. Lig takımlarından Guingamp'ın forvet oyuncusu Mustafa Yatabare ile anlaştığını borsaya bildirdi.

Bordo mavili kulüp, Guingamp Kulübü'ne 2,5 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek 3 yıl anlaşmaya vardığı oyuncuya her yıl için 1 milyon avro garanti ücret ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, şu ifadeye yer verildi:

"Fransa Lig 1 takımlarından En Avant De Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustafa Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Guingamp Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 2.5 milyon avro ödenecektir. 

3 futbol sezonu için anlaşmaya varılan Mustafa Yatabare'ye 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ve 7 bin 500 avro maç başı ücreti,  2015-16 futbol sezonu için 1milyon avro garanti ücret ve 7 bin 500 avro maç başı ücreti,  2016-17 futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ve 7 bin 500 avro maç başı ücreti ücreti ödenecektir." 

Bordo mavili kulüp, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza törenini, resmi internet sitesinden duyurdu.

Kaynak:Haber Kaynağı