Trabzonspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

Trabzonspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

Arjantinli oyuncu Mas, antrenmana katılmadı

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana sakatlığı bulunan Arjantinli oyuncu Emmanuel Mas ile 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Abdülkadir Ömür'ün katılmadığı bildirildi.

Futbolcuların antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından topla oyun oynadığı, son bölümde ise gol vuruşu çalışması yaptığı kaydedildi.

Trabzonspor'un ligin 21. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan, Slovakya Milli Takım Kampı'na çağrılmasına karşın 18 kişilik kadroda yer almayan Jan Durica'nın da takımla çalışmalara başladığı öğrenildi.


- Savunma kurgusu değişiyor


Trabzonspor'da eksik ve cezalı oyuncular nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal, savunmada zorunlu değişikliğe gidecek.

Bordo-mavili takımda savunmanın sağında oynayan Portekizli Pereira ile stoperde görev yapan Uğur Demirok, kart cezaları nedeniyle takımda yer alamayacak. Savunmanın solunda forma giyen Arjantinli Mas da milli takımdan sakat döndü. İdman eksiği bulunan Durica'nın tekrar forma giyebileceği öğrenildi. Karadeniz ekibinin Çaykur Rizespor karşısında savunmasının Zeki Yavru, Medjani, Durica ve Mustafa Akbaş'tan oluşması bekleniyor.

Ümit milli takımında sakatlanan Yusuf Yazıcı'nın ise durumunu iyi olduğu bildirildi. Genç oyuncu, kart cezası nedeniyle hafta sonundaki maçta yer alamayacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :