Trabzonspor üst üste kazanmayı hatırladı

Trabzonspor üst üste kazanmayı hatırladı

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavili takım, Adanaspor'u da 4-1 mağlup ederek bu yıl Süper Toto Süper Lig'de ilk kez iki maç üst üste kazandı

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez iki maçta üst üste galip gelmeyi başardı.

Geçen hafta deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, Adanaspor'u da sahasında 4-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanarak 6 puan elde etti.

Ligde üst üste son galibiyetini geçtiğimiz sezonun 26. haftasında sahasında Sivasspor ve 27. haftada Gaziantespor karşısında 1-0'lık skorlarla elde eden bordo-mavililer, 20 hafta sonra üst üste iki kez galibiyet sevinci yaşadı.

Bordo-mavili ekip bu sezon ayrıca ilk kez bir maçta 4 gol atmayı başardı. Ligde bu haftaya kadar toplam 8 gol atabilen ve ligin en az gol atan ekibi olan Trabzonspor, Adanaspor'un filelerini 4 kez havalandırarak 12 gole ulaştı.

Trabzonspor, 14. hafta sonunda puanını 18'e yükseltti.


- Zeki Yavru ve Durica kart cezalısı


Adanaspor karşısında sarı kart gören bordo-mavili oyuncular Zeki Yavru ve Durica, cezalı duruma düştü.

Ligde dörder kez sarı kart gören iki futbolcu, 15. haftada Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.


- Yusuf Erdoğan, gollerini sürdürdü


Karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşayan Yusuf Erdoğan, hücumdaki etkili oyununu sürdürdü.

Daha önce Atiker Konyaspor ve Beşiktaş filelerini havalandıran Yusuf Erdoğan, gol sayısını 4'e yükselterek takımının en golcü oyuncusu oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :