Trabzonspor sezona kötü başladı

Trabzonspor sezona kötü başladı

Bordo-mavili takım, Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 yenildi- Trabzonspor, ligde Medipol Başakşehir ile oynadığı son 7 maçta galibiyet elde edemedi- Karşılaşmada Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri


İSTANBUL (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonun ilk hafta maçında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 yenildi.

Yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşan bordo-mavili takım, skor üretemediği müsabakada Manuel Da Costa ve Emmanuel Adebayor'un gollerine engel olamayarak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Süper Lig'de geride kalan iki sezondaki etkili performansıyla dikkati çeken Medipol Başakşehir ise sezona 3 puanla başladı ve hafta içinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İngiltere'nin Burnley ekibiyle yapacağı rövanş maçı öncesinde moral buldu.


- Medipol Başakşehir karşısında galibiyeti unuttu


Trabzonspor, Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile yaptığı son 7 karşılaşmada da galip gelemedi.

Turuncu-lacivertli takımı ligde en son 2014-2015 sezonunun ikinci yarısındaki maçta 3-2 yenen bordo-mavili ekip, daha sonra oynanan 7 müsabakanın 4'ünü kaybetti, 3'ünde berabere kaldı.

Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçında ise 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.


- Başakşehir'de sezonun ilk golü Da Costa'dan


Medipol Başakşehir'in bu sezon resmi maçlardaki ilk golünü Manuel da Costa kaydetti.

Portekiz asıllı Fas Milli Takımı oyuncusu Da Costa, Trabzonspor karşısında 43. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Medipol Başakşehir'in, Trabzonspor maçından önce UEFA Avrupa Ligi'nde Burnley ile oynadığı müsabaka 0-0 berabere tamamlanmıştı.


- Adebayor sonradan girdi, golünü attı


Karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan Medipol Başakşehir'in Togolu yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor, takımının 2. golünü attı.

Sakatlığı nedeniyle sezon öncesindeki hazırlık maçlarında forma giyemeyen ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Burnley karşılaşmasında da görev alamayan Adebayor, Trabzonspor müsabakasında 77. dakikada Bajic'in yerine oyuna girdi.

Yıldız futbolcu, 90+1. dakikada attığı kafa golüyle takımını 2-0 öne geçirdi ve maçın sonucunu belirledi.


- Sakatlanan Elia maça devam edemedi


Medipol Başakşehirli futbolcu Eljero Elia geçirdiği sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın 51. dakikasında bir ikili mücadele sonrasında sakatlanan Hollandalı futbolcunun ilk tedavisi saha içinde yapıldı.

Daha sonra saha kenarına alınan Elia maça devam edemeyeceğini belirtirken, bu futbolcunun yerine Stefano Napoleoni oyuna girdi.


- Tribünde gerginlik


Karşılaşmayı Doğu Tribünü'nde takip eden iki takımın bazı taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Tartışmayla başlayan gerginlikte daha sonra taraftarlar birbirlerinin üzerine yürürken, araya giren güvenlik görevlileri taraftarları sakinleştirerek olayın büyümesini engelledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :